Kurser

All vår kursverksamhet sker i samarbete med Studiefrämjandet som är vårt bildningsförbund. Alla kursdeltagares personuppgifter skickas därför vidare till Studiefrämjandet

Klicka här för att läsa om vad Studiefrämjandet använder dina personuppgifter till

Huliganintro

Vågar du inte anmäla dig till hundkurser eftersom din hund skäller och gör utfall? Är det ibland pinsamt att gå promenader med din hund? Då har du hittat rätt nu. Här får du verktyg du kan jobba med för att få hunden lugn och bryta beteendet innan det är för sent. Du kommer att lära dig hantera situationerna där hunden ballar ur. Vi jobbar i små grupper och tar vara av den lugna årstiden där det inte händer så mycket annat i hundvärlden. Kursen baserar precis som alla andra kurser på klubben på positiv förstärkning så du behöver inte vara rädd att det förekommer hårda tag. Den här kursen ska förbereda dig och din hund för kommande hundkurser och både du och hunden ska ha kul med den. OBS! Överglada unghundar som älskar att hoppa på folk är välkomna på slyngelkursen istället.

 • Instruktör:
  Jana Himmel
 • Plats:
  Karlstad BHK
 • Pris:
  1000 kr + ev. medlemsavgift
 • Datum: 29 jan, 12 och 26 feb, 12 mar, kl 18:30 till 21:00

Länk till kursanmälan

Slyngelkurs (endast reservplatser kvar)

Unghundskurs: 8 mån till 2 år. Hund i slyngelåldern? Vill du lära ettåringen hyfs på ett lekfullt sätt? Det här är kursen för unghunden som inte har gått någon kurs än. Vi tränar på kontakt, inkallning, passivitet och följsamhet för att stärka ert samarbete.

 • Instruktör:
  Jana Himmel
 • Plats:
  Karlstad BHK
 • Pris:
  1250 kr + ev. medlemsavgift
 • Datum: 9/1, 16/1, 23/1, 30/1 och 13/1, kl 18:30 till 21

Länk till kursanmälan

Ledarledda träningskvällar

Känner du att du behöver lite extra hjälp med din och din hunds träning? Vi har ledarledda kvällar med många olika teman. Mer info hittar du här.

Kurser som kommer snart

 

Du kan anmäla ditt intresse här så hör vi av oss när kursdatumen är klara. Din intresseanmälan är inte bindande.

 

 

Annonser